طرز تهیه رشته پلو با قیسی به روش مجلسی
رشته پلو با قیسی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای
مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رشته پلو با قیسی در ادامه با ما همراه باشید.
رشته پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- برنج ۳ پیمانه
- رشته پلویی ۱ بسته
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- کشمش پلویی ۱ پیمانه
- قیسی ۱ پیمانه
- پیاز ۱ عدد بزرگ
- زعفران دم کرده به مقدار کافی
- نمک، سیاه فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
- روغن محلی، پودر هل و پودر دارچین به مقدار کافی